Nyhet! Artikel i Aftonbladets bilaga Kultur & Nöje 2022-09-14

Nyhet! Digital workshop "Skriv magi" för barn 2021-04-08

Vårgårda Bibliotek satsade, trots Coronan, på att workshopen med magi-tema skulle bli av. Barnen fixade den digitala workshopen alldeles utmärkt! Alingsås Tidning skrev en artikel om eventet. 

Nyhet! Nu även i musikvärlden. Läs mer i AT! 2021-03-08

Musikindustrin kallar och en dörr öppnades för mig på den internationella arenan. Mer om vad jag gör i musiken hittar du i AT

Nyhet! Min första bok för vuxna är här! 2020-08-04

I "The success code" har jag skrivit ett kapitel om att satsa på sin passion och hur man gör för att vara ett med den och sig själv för att känna sig "hel."

Nyhet! Jag har skrivit en gästartikel för Sveriges största sajt i bokbranschen 2019-08-11

Den här gången berättar jag om hur man kan förverkliga sin bokdröm genom att berätta min egen historia. Jag berättar hur jag gick från noll förlagskontrakt, noll kontakter och noll kunskap om bokutgivning till att ge ut min bok internationellt på Amazon. Läs artikeln på Boktugg här.

Nyhet! Visad i TV 2018-03-06

Min appsaga nämndes i Lilla Aktuellt. Se 06:35-10:00 här.

Nyhet! Intervju i bloggen Boktugg 2017-12-08

Anna Von Friesen intervjuar mig kring min internationella debut som appförfattare. Läs inlägget här.

Nyhet! Programserie i Radio Sala om mitt författarskap

I december körs en intervjuserie med mig i Radio Sala. Serien körs på tisdagar i december, 2017.

Nyhet! Intervju i AlingsåsKuriren 2017-11-22

Reporter Rebecca Åsbrink Claessson har intervjuat mig och min översättare Carolina Hawranek om det internationella arbetet vi gjort med "Nikki and the Long Lost Treasure" för Bedtime Stories - read & tell.

Nyhet! Alingsås Tidning presenterar min internationella debut 2017-11-18

Journalist Jenny Schagerlind har intervjuat mig kring min internationella debut och mina sagor som numera når barn i hela världen.

Nyhet! Radio P4 Sjuhärad intervjuade mig 2017-10-12

Tidigt i morse var jag till Radiohuset och blev intervjuad i Sveriges Radio. Fick bland annat berätta om min nya bok och mina spelutvecklingsplaner. Se och lyssna här!

Nyhet! Alingsås Tidning skriver om 

mina framtidsplaner 2017-09-26

Jenny Schagerlind på Alingsås Tidning intervjuade mig om hur det kommer sig att jag inte åker till bokmässan i år och om mitt intresse för gamification. 

Nyhet! Stor intervju i entreprenörsblogg 2017-07-12

Klara-Maria Mach driver entreprenörsbloggen Entreprenörden och jag har fått den äran att få vara en av sommarinspiratörerna i år. Då passar jag på att bl.a. avslöja vad jag svarade på den ovanliga frågan som jag fick vid ett av mina författarbesök i skolan: "Är du en vinnarskalle?" Läs vad jag svarade här!

Nyhet! Linda Mehrens har nämnt mig i sin blogg 2017-04-08

Var i stan och tog vägarna förbi Linda Mehrens, ägare av Sveriges bästa Make Up skola: Make Up Academy, för att tacka henne för all klok undervisning med principer och lärdomar jag fortfarande använder mig av än idag. Nu har hon även nämnt mig i sin blogg.

Nyhet! Jag har varit med i Sveriges Radio 2016-12-23

P4 Sjuhärad intervjuade mig om författardebuten. Du kan lyssna på intervjun i efterskott här.

Nyhet! Alingsås Tidning 2016-12-13 berättar om boken och hur det har gått.

"Sofia rosad för sin debutbok" så lyder artikelrubriken där journalisten Jenny Schagerlind har intervjuat mig. Artikeln handlar bland annat om läsarrespons och om hur det har gått för boken. 

Nyhet! Värmlands lokal-TV har intervjuat mig 2016-11-19

Kanalen Glimt.se har intervjuat mig vid Värmlands bokfestival i Karlstad. Jag berättar om boken "Utan att veta" som jag debuterar med just nu.

Nyhet! Täby Danderyd Magasin skriver om mig och min bok 2016-10-26.

På sidan 15 i nr #45 - 2016 av Täby Danderyd Magasin kan man läsa om mig och debuten av "Utan att veta". Magasinet berättar vad boken handlar om och hur fröet till historien föddes.

Nyhet! Radio Sala 2016-09-26 

Jag har varit med i lokalradion i Sala. Radio Sala gjorde ett helt program och jag fick många glada skratt där i studion tillsammans med Kerstin Karlsson och Ragge Jagero. Hela min miljöinspiration till boken kommer från Sala Silvergruva och det berättar jag mer om i programmet. Du kan höra det i efterhand här.


Nyhet! Tidningen Mitti Täby skriver om mig 2016-09-04 

Tidningen "Mitt i" blev först med att släppa nyheten i Täby. Artikeln beskriver hur jag gick från förskollärare till författare.

Nyhet! AlingsåsKuriren berättar om min debut 2016-08-17 (v.33)

Artikeln i AlingsåsKuriren skriver mer om hur mitt författande började.

Nyhet! Östgötatidningen berättar om mig och min bok 2016-08-17

Nu har nyheten nått Östergötland och först med att släppa nyheten där var Östgötatidningen. Läs mer.


Nyhet! Jag har hamnat i Alingsås tidning 2016-07-28

AT blev först ut med nyheten om att jag debuterar som barnboksförfattare till hösten. Än finns inte boken ute till försäljning, men det kommer gå enkelt att få tag i den genom bokhandeln, nätbokhandeln och genom mig själv. ;)


Nyhet! Jag har gästbloggat om att övervinna motgångar

Jippi!! Nu har jag gjort mitt första gästblogginlägg på bloggen Lagom Lycklig som drivs av lektör Ewa Broberg. Tryck på knappen för att komma till inlägget!